Передплата на електронну версію “Офіційний вісник Президента України”

 

Інформаційний бюлетень “Офіційний вісник Президента України” - офіційне видання, метою якого є оперативне і повне забезпечення правовою інформацією органів державної влади, підприємств, установ і організацій, доведення актів законодавства України до відома громадян.

У бюлетені офіційно публікуються державною мовою акти Президента України, що сприяє впорядкуванню офіційного оприлюднення законів України, чинних міжнародних договорів, укладених від імені України, актів Президента України, забезпеченню регулювання суспільних правовідносин на основі чинних актів, запобіганню перекручення їх змісту, визначенню порядку набрання ними чинності.

Зміст видання відображають такі основні розділи:

  • - закони України;
  • - міжнародні договори, укладені від імені України;
  • - укази Президента України;
  • - розпорядження Президента України;
  • - діяльність консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб, утворених Президентом України.

Чергові випуски бюлетеня виходять два рази на місяць. Також виходять і спеціальні випуски бюлетеня, кількість яких ненормована, але не впливає на вартість передплати. Всі офіційні документи, які друкуються у спецвипусках інформаційного бюлетеня "Офіційний вісник Президента України", набирають чинності саме з дня їх оприлюднення у цих виданнях.

Електронну версію інформаційного бюлетеня "Офіційний вісник Президента України" можна передплати за наступною ціною незалежно від кількості виходу спецвипусків на місяць:

на 1 місяць - 28 грн
на 3 місяці - 84 грн
на 6 місяців - 168 грн
на 9 місяців - 252 грн
на 1 рік - 336 грн

Переваги електронної передплати:

  • - оперативність;
  • - візуальне сприйняття (переглядаючи сторінки електронної версії бюлетеня, можна збільшувати формат та шрифт).

 

Алгоритм дій для передплати на електронну версію інформаційного бюлетеня
«Офіційний вісник Президента України»

Щоб оформити передплату на електронну версію інформаційного бюлетеня «Офіційний вісник Президента України» Вам потрібно виконати дві прості дії :

  1. 1. Надіслати заповнену форму для передплати на нашу електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Зверніть увагу, що потрібно обов'язково вказати, який вид передплати Вас цікавить, контактну інформацію (телефон і адресу електронної пошти) та юридичні дані (для формування рахунку для оплати).
  2. 2. Після цієї нескладної процедури Вам у найкоротший термін надійде електронний лист з рахунком для оплати послуг за електронну передплату. Його необхідно роздрукувати та здійснити оплату у зручному для Вас відділенні банку.

Після надходження коштів на рахунок підприємства Ви почнете отримувати на свою поштову скриньку електронну версію інформаційного бюлетеня «Офіційний вісник Президента України» згідно з обраним Вами видом передплати.

Якщо у Вас виникли труднощі з оформленням електронної передплати, телефонуйте за номером (044) 288-52-50 або пишіть адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Фахівці підприємства дадуть відповіді на всі Ваші питання.

 

Форма передплати на електронну версію інформаційного бюлетеня
«Офіційний вісник Президента України»

П. І. Б. особи,
яка займається електронною передплатою та її контактна інформація

_______________

Юридична інформація
(назва підприємства, фірми тощо)

 

Вид передплати:
один випуск (вказати, який саме)
на 1 місяць
на 3 місяці
на 6 місяців
на 9 місяців
на 1 рік

 

Адреса електронної пошти,
на яку будуть надходити рахунки і електронна версія бюлетеня